Back and There again

>> Saturday, June 26, 2010

Kabar baik dari saya... I'VE GOT THE JOB!
Back to my oldest job... Personalia, di EMA restaurant, Kuta; satu gedung sama Duty Free, Mall Bali Galeria.
Udah keitung dua minggu sejak saya mulai kerja di sana, dan kesan yang saya dapet... CHALLENGING!
Banget!
Karyawannya banyak--kayanya lebih dari Mitra 10, plus kebanyakan udah senior, and bandel2, ditambah lagi... kerjaannya gak seringan waktu saya ngejabat Personalia Mitra 10. Wah, kudu mandiri banget, deh pokoknya.
But I enjoy it! So much.
Abis... temen sekantor oke2; rame! Makan siang di kantin--gratis (saya jamin, saya gemuk dua bulan di sana), enak2 pula. And perusahaan ini, perusahaan yang bener2 merhatiin kesejahteraan karyawan banget. Makanya, banyak banget yang bertahan kerja sampe puluhan tahun. Salut!

Mudah2an saya betah, and bertahan di perusahaan yang satu ini. Biar bisa lebih pinter lagi. Ya, kan?

1 comments:

De Darma July 6, 2010 at 8:51 AM  

selamet ya...sukses selalu...

Post a Comment

Please, do leave comments

Related Posts with Thumbnails

Suka Kata-kata Ini

"You know those hugs? The ones where you're held real close and then they pull you even tigher, as if you might disappear from their life at any second? The ones that make the world disappear and everything better? Yea I'd love one of those, please."
-Indar Mahardian's Words-

Tentang Saya

My Photo
Indar Meilita
Lita is my nick name. A Taurus. Also a melancholy - choleric person. I love my Job as an HR, but I also a TAROT card reader. Complicated indeed, but sincere. I have married, and still going strong til today. Haven't got children yet, but still, I'm grateful and more grateful everyday.
View my complete profile

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP