First Award!

>> Saturday, January 9, 2010


Norak emang, tapi saya senang sekali!!!!!
Dapet award pertama dari Syifa--thanks ya, Sis!
Abis ini mudah2an banyak award lagi berjatuhan dari para blogger mode on (hehehe)
Nanti saya juga pengen bikin award lucu ah, dan mo tak bagi2in ke temen.

Wish me luck!!!

Sekali lagi, thank u, Syifa...

4 comments:

astari January 10, 2010 at 12:22 AM  

selamat ya dapet award :) ngomong2 nice blog, slam kenal ya aku riri, mampir2 ya ke blogku masih sepi soalnya hehe makasih

lita January 10, 2010 at 12:37 AM  

Hai Ri. Thanks udah mampir ke blogku...
Aku akan mampir balik, tunggu aja

kesehaRian Ra-Kun January 10, 2010 at 7:04 AM  

selamat yah ^_^

have a nice weekend :)

Syifa Ahira January 10, 2010 at 10:04 AM  

tq ya lita dah pajang awardnya

Post a Comment

Please, do leave comments

Related Posts with Thumbnails

Suka Kata-kata Ini

"You know those hugs? The ones where you're held real close and then they pull you even tigher, as if you might disappear from their life at any second? The ones that make the world disappear and everything better? Yea I'd love one of those, please."
-Indar Mahardian's Words-

Tentang Saya

My Photo
Indar Meilita
Lita is my nick name. A Taurus. Also a melancholy - choleric person. I love my Job as an HR, but I also a TAROT card reader. Complicated indeed, but sincere. I have married, and still going strong til today. Haven't got children yet, but still, I'm grateful and more grateful everyday.
View my complete profile

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP