Quick UPDATE-N

>> Thursday, October 1, 2009


Hasil photoshop dadakan... 
Sebagai rasa terima kasih saya... untuk KandanGagas yang sekali lagi muat 1st chapter-kyuuuuu... Awal Dari Akhir dari... novel saya yang judulnya Stolen (hepi deh).




And... my lil bro comment about my last post... My Twilight Moment yang ada Rob Pattinson-nya.
Dia bilang : "Oh, sis... (vomit)... u'r blog 's full of 'im..."
Saya bilang: "Really? I dont think so... because I dont like 'im in a real world. I prefer 'im as Edward."
Dan adek saya malah bilang: "Euw! He's totally ruin vampire's clan... (double vomit). What an E-dwork!"



I think he's just jealous... (^.^)




ANOTHER EARTHQUAKE di Sumatera Barat (Rabu, 30.10.09) kejadiannya kira2 jam 5 sore (my Goodness).

Kabar terkini bilang kalo sekitar 75 org tewas... dan ribuan mungkin yang diindikasi tertimbun bangunan, dan sampe sekarang blom bisa dievakuasi. 
Gempanya lumayan besar... 7.6 skala richter (kayanya). Bikin orang-orang di sana kelabakan dan lari keluar gedung karena panik.  
Padahal gempa Garut belom dilupain, yang disusul sama gempa di Bali, yang sempet jadi bahan postingan saya di Blog seminggu yang lalu... sekarang... udah gempa lagi.

Kayanya... Tuhan emang udah mulai nyeleksi manusia deh... Gosh! 


 


Dan kenapa saya harus selalu nangis setiap nonton film ini.... (kira2 2 hari lalu)



"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful nor conceited. It is never rude or selfish. It does not take pleasure in other peoples sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes"

Dan DUA DUNIA udah sampe bab 17. Yipeeeee!!!
Mudah2an cepet selese... gak sabar pengen kirim ke penerbit~~~ Wish me luck, yah!

0 comments:

Post a Comment

Please, do leave comments

Related Posts with Thumbnails

Suka Kata-kata Ini

"You know those hugs? The ones where you're held real close and then they pull you even tigher, as if you might disappear from their life at any second? The ones that make the world disappear and everything better? Yea I'd love one of those, please."
-Indar Mahardian's Words-

Tentang Saya

My Photo
Indar Meilita
Lita is my nick name. A Taurus. Also a melancholy - choleric person. I love my Job as an HR, but I also a TAROT card reader. Complicated indeed, but sincere. I have married, and still going strong til today. Haven't got children yet, but still, I'm grateful and more grateful everyday.
View my complete profile

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP