Got Frustrated With My Blog

>> Tuesday, June 30, 2009

Menyebalkan!!!
Dari semalem saya nggak bisa liat perubahan di Blog saya.
Udah ganti skin pula, tetap aja. nggak ada perubahan. Udah edit judul, words, about me, nambah gadget, talk about something, yang merupakan progress "dua dunia", tetep aja, tampilan yang saya lihat, masih lama...
Menyebalkan.

This morning, bangun tidur,... langsung on-line (kaya lagu Saykoji), tetep aja, my blog did not change a lil' bit.
Is there any weid virus contaminate my blog or what?
It is so annoying

Saya berharap, Blog saya gak apa2. Biar tetep bisa dibaca.


For information:
Oh, ya... finally, my problem's solved.
Memang rada lambreta tahunya... But. it made me so happy.
Finally, I've found Indonesian dictionary--ONLINE!
Kenapa gak dari kemaren aja sih? Mungkin saya kebanyakan berkutat ma Oxford and yutub kali ye... (hehehe).
Wah, lengkap banget tuh kamus, dan saya langsung manfaatkan dengan baik. Cari kata-kata yang rada ngebingungin, dan nggak saya dapat di Kamus saya.
Contohnya: sergah, tukas. Di kamus Indonesia saya, gak ada kata2 itu.

0 comments:

Post a Comment

Please, do leave comments

Related Posts with Thumbnails

Suka Kata-kata Ini

"You know those hugs? The ones where you're held real close and then they pull you even tigher, as if you might disappear from their life at any second? The ones that make the world disappear and everything better? Yea I'd love one of those, please."
-Indar Mahardian's Words-

Tentang Saya

My Photo
Indar Meilita
Lita is my nick name. A Taurus. Also a melancholy - choleric person. I love my Job as an HR, but I also a TAROT card reader. Complicated indeed, but sincere. I have married, and still going strong til today. Haven't got children yet, but still, I'm grateful and more grateful everyday.
View my complete profile

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP